Ortopedi ve Travmatoloji

konya ozel farabi hastanesi orotpedi ve tramvatoloji bölümü syfası mehmet arası kırıkla

Branşlarımız

/ Branşlarımız / Cerrahi Birimler / Ortopedi ve Travmatoloji
Ortopedi ve Travmatoloji

Hastanemizde branşında şehrimizin ve ülkemizin önde gelen hekimi Prof. Dr. Mehmet Arazi yönetiminde Op. Dr. Sezgin Şimşek ve Op. Dr. Yusuf Aksoy ile birlikte her türlü Ortopedi ve Travmatoloji ameliyatı yüksek başarı oranları ile yapılmaktadır.

Hastanemiz Ortopedi – Travmatoloji bölümümüzde kas-iskelet sisteminin tüm hastalıkları ve travmalarının tanı ve tedavi hizmetleri sunulmaktadır.

Prof. Dr. Mehmet ARAZİ yönetimindeki ortopedi ve travmatoloji kliniğimizde;

● Spor yaralanmaları,

● Doğumsal anomaliler,

● Kas-iskelet sistemi kırık çıkıklarının, kas ve diz eklemi protez uygulamaları büyük bir başarıyla uygulanmaktadır.

Yoğun bakım destekli ameliyathanemiz, ortopedik ameliyat masası, modern görüntüleme cihazları, portabl röntgen cihazı ve son teknolojik özelliklere sahip artroskopi cihazı ile her türlü ortopedik ameliyatların yapılabileceği alt yapıya sahiptir.

Kas ve iskelet sistemi hastalıklarının tanısı son teknoloji ürünü Siemens cihazlarda oluşan görüntülere merkezimizde kolaylıkla konulabilmektedir.

Ortopedi ve Travmatoloji bölümümüz için özel donanıma sahip olarak düzenlenen ameliyathanemizde hastalarımıza şifa dağıtabilmek için her şey düşünülmüştür.

Ortopedi ve Travmatoloji bölümümüz tarafında tanı ve tedavisi yapılabilen bazı başlıklar aşağıdaki gibidir.

● Artroskopik diz eklemi cerrahisi

● Travmalara bağlı kırık ve çıkıklar

● Kireçlenmelere bağlı kalça ve diz eklemleri protezleri

● Doğuştan ya da sonradan gelişen çocukluk yaş ortopedik hastalıklar