Check-Up S.S.S

Belirlenmiş Check-Up Paketleri Dışında, Check-Up Yaptırılabilir mi ?

Belirlenen Check-Up paketlerin dışında , hekiminiz ile birlikte ihtiyaç dahilinde ek paketler ile check-up'ınızı genişletebilirsiniz. Bunların dışında sağlık ihtiyacına bağlı olarak check-up hekimimiz ile birlikte size özel check-up paketi oluşturulabiliyor.

Tüm Check-Up Paketlerinin İçerikleri Hastane İçerisinde Mi Yapılıyor ?

Check-Up Hizmetlerinin Uygulanması, Deneyimli hosteslerimiz eşliğinde Laboratuvar ve Radyolojik tüm tetkikleriniz başka bir yere yönlendirilmeden hastane içerisinde yapılmaktadır.

Check-Up Hangi Sıklıkla Yapılmalıdır ?

Check-up'ın, bir başka deyimle genel sağlık kontrolünün, hiçbir şikayet ve hastalığı olmayan tüm kişilere en az yılda bir, düzenli olarak yapılması önerilir. Ailesel risk faktörlerine (Kanser, Koroner Arter hast. Vb) göre önerilen uygulama tekrar süresi değişebilir.

Hamilelerde ve mevcut sağlık sorunları olan hastalarda araştırma amaçlı uygulanması önerilmez.

Check-Up Yapılmadan Önce Neler Yapmalıyız ?

Check-Up programına  aşağıda verdiğimiz bilgiler doğrultusunda hazırlıklı gelmeniz,İşlemlerinizin daha kısa süre içerisinde tamamlanmasını ve daha güvenilir sonuçlar alınmasını sağlayacaktır.

1. Check-Up ‘a gelmeden önce mutlaka randevu alınız.
  2. Muayene ve tetkikleriniz gün içerisinde sonuçlanması için Check-Up erken saatlerde başlamaktadır.
  3. Daha önce(Son 6 ay) yapılmış Laboratuvar/Radyoloji sonuçlarınız varsa lütfen getiriniz.
  4. Randevu günü hiçbir şey yemeden ve içmeden sabah aç karnına geliniz.(8 – 12 Saatlik bir açlık yeterlidir)
  5. Check-Up’a gelirken lütfen sigara içmeyiniz.
  6. Kullanmakta olduğunuz ilaçların adlarını ve dozajlarını beraberinizde getiriniz.
  7. Check-Up’a girmeden önce bir gün öncesinde gaz yapıcı şeylerden lütfen uzak durunuz. (Alkollü içecekler,Çiğ Sebzeler, vb.)
  8. Kadınlar için Check-Up’ın menturasyon(adet) günlerine rastlamaması tavsiye olunur.
Check-Up Sırasında Yapılacak İşlemler
  • Tanışma ve Hastane Hakkında Kısa Bilgilendirme,
  • Deneyimli Hosteslerimiz Eşliğinde Check-Up İşlemleriniz Bitene Kadar Size Eşlik Edecek ve Tüm İşlemleri Sizin Adınıza Kendileri Takip Edecekler,
  • Check-Up Kapsamına Göre İlgili Muayene İşlemlerin Yapılması,
  • Laboratuvar ve Radyoloji Tetkiklerin Yapılması,
  • İkram ve Dinlenme,
  • Check-Up Raporunun Düzenlenmesi ve Sonuçlandırılması,

Sizin için hazırladığımız sıkça sorulan soruları ve cevaplarını bulabilirsiniz. Burada cevabını bulamadığınız bir sorunuz var ise , Lütfen 0.332 221 44 44 arayarak veya canlı destek hattından bize ulaşabilirsiniz.